Ben je op zoek naar een cursus Spaans

Spaans is een wereldtaal die in vele landen gesproken wordt. Niet alleen in Spanje wordt de taal gesproken maar ook in Argentinië, Colombia, Costa Rica, Cuba, Uruguay, Peru en nog vele andere landen.

Dus ben je van plan om naar een spaanstalig land op vakantie te gaan of ga je al vaak naar deze landen? Dan is het misschien leuk om de spaanse taal te leren. Met een cursus Spaans ben je hier aan het juiste adres.

Het is leuk om  tijdens je vakantie met de lokale mensen te praten. Dat vinden ze vaak erg leuk en dan krijg je ook veel sympathy. Mensen maken dan graag een praatje met je. Al is het maar met een paar woordjes maar de mensen staan dan ook graag voor je klaar. Vaak kunnen mensen, vooral ouderen, geen engels en is het soms noodzakelijk om de basis zoals het bestellen van een broodje of een gerecht in een restaurant te kunnen doen in het spaans. 

Vakantie of werk

Naast het gaan op vakantie is het leren van de spaanse taal ook belangrijk als je zaken wilt gaan doen met spaanstalige bedrijven. Een cursus Spaans is dan ook noodzakelijk bij het onderhandelen. Het maken van fouten is mogelijk wanneer je een taal niet beheerst. Mocht je op zoek zijn om een goede basis spaans dan ben je hier bij het juiste adres. Hier wordt er op verschillende niveaus les gegeven. Zowel beginners als voor gevorderden zijn er allerlei niveaus. De beginners krijgen les van een docent die begint hoe een klein kind begint met het leren van de taal. je begint met de kleine woorden en zo gaan ze verder met hele zinnen. De grammatica komt daarna. Op een gegeven moment als de beginners de taal onder de knie krijgen beginnen ze steeds beter de verbanden te leggen met het taalgebruik en spraak. de volwassenen leren een stuk sneller en hebben meer ervaring waardoor ze een iets andere aanpak krijgen dan de beginners. 

 

Locatie

Ook biedt Espanol con Gusto les op meerdere locaties in Nederland. Dus dat betekent dat je niet ver hoeft te reizen om op locatie te komen. Het scheelt dat er dan veel keuze is met waar jij naartoe wil. Ben jij geïnteresseerd in cursus Spaans en wil jij graag meer te weten komen over de taal? neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.