Een tegeltje bedrukken

 

Herkent u zich in het volgende: Wat moet ik nu weer kopen voor de verjaardagen, de sinterklaas, een kleine attentie voor een huwelijk, geboorte en noem maar op. Het is allemaal zo standaard en wat moeten we weer met al die kleine kleinigheidjes die uiteindelijk toch weer in de weg liggen of niet gebruikt worden. Zo zonde allemaal. Zonde van het geld en ook nog van de ruimte die het weer inneemt in de kast. Voor de milieubewuste mensen is het ook vaak een verspilling, totaal niet duurzaam. Al die onpersoonlijke spulletjes leiden uiteindelijk tot de prullebak. Maar, daar heeft Crea Subliem een mooie oplossing voor: je kunt een tegeltje bedrukken met een eigen tekst of een afbeelding. Hoe leuk is dat!

 

De meeste mensen hebben grappige stopwoordjes of een grappige gebeurtenis. Het is natuurlijk hartstikke leuk om dan een leistenen tegeltje te ontvangen als verrassing. Het kunnen herinneringen zijn waar je af en toe met weemoed herinnerd zal worden. Wanneer je dan naar het tegeltje kijkt schiet je al in de lach, of wordt je warm van binnen. Dat kan je allemaal teweeg brengen door: tegeltje bedrukken. Personaliseren van kadootjes zijn het mooiste wat je iemand kan schenken. Ook erg leuk voor jezelf natuurlijk. Wat ook mogelijk is om mensen een hart onder de riem te steken door een mooie opbeurende tekst. 

 

Hoe gaat het in zijn werk

Op welke manier kan je een tegeltje bedrukken? Via de site van Crea Subliem kan je onder het kopje assortiment kiezen voor Gepersonaliseerde leisteen met tekst/afbeelding 15×15. Via het kopje bestellen moet je er 1 of meerdere bestellen. Via het kopje customize kan je een tekst of foto erin plakken. Dan is het een kwestie van kopen en dan wordt het in gang gezet. Het formaat is 15×15 cm. en het tegeltje is van Leisteen. Dit is een natuurlijk product en daarom kan het iets van grootte kunnen verschillen. Het tegeltje wordt geleverd met een voetje zoals je kunt zien op de foto in de webwinkel. 

Verder verkoopt Crea Subliem ook nog andere artikelen. Zo kun je ook gepersonaliseerde rompertjes met tekst of afbeelding of een baby handdoek met capuchon van 80×80 centimeter. Daarnaast verkopen ze deze artikelen ook nog met eigen teksten of prints. 

 

Dus, wil je een leuk en uniek kadootje, kies dan voor een gepersonaliseerde tekst of beeld en zorg dat het een mooie en blijvende herinnering in leven houdt.