Textiel bedrukken

Er zijn zoveel producten die op elkaar lijken, die dezelfde print hebben, waardoor de interieurs en ook de kleding vaak dezelfde uitstraling heeft. Heb je ook wel eens een leuk idee, een leuke tekening gemaakt of een leuke print en dat je daar wat meer mee zou willen? Zo kan je je eigen stijl ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie tekening bedrukken op textiel. Textiel bedrukken is één van de manieren om je eigen imago te creëren. Het atelier van het bedrijf Chiabella beschikken ze over de programma’s en technieken om diverse soorten textiel te bedrukken. Bij Chiabella is veel mogelijk.

Je zou van je eigen stof met eigen print kussenhoezen, mondkapjes, tasjes, kleding, etc. kunnen maken. Zo kan je ook een persoonlijke tint eraan kunnen brengen en dit als een uniek kado aan iemand geven. Je zou er ook een kledingstuk van kunnen maken als je een leuke print hebt. Zo heeft je iets unieks en kunt je het ook personaliseren door bijvoorbeeld ook teksten toe te voegen. 

Je kunt je eigen kleuren uitkiezen, misschien een zelfde print in verschillende kleuren en dit combineren in een product. Je kunt dit voor jezelf maken, als kado weggeven maar, je kunt er ook je eigen productielijn van maken en dit verkopen in je winkel of online. Dan kan je met een uniek product uitblinken met een bijzonder en handgemaakt product. De mogelijkheden zijn groot bij textiel bedrukken. Laat vooral je creativiteit los en denk out of the box. Dan ontstaan er mooie dingen. 

 

Mogelijkheden

Je kunt je eigen print bij ons aanleveren maar mocht je ideeën hebben en er hulp bij nodig hebben dan kan je bij ons terecht. Wij kunnen een print op maat voor u ontwerpen. Onze vormgever luistert goed naar uw wensen en eisen, zal uw wensen in kaart brengen en zet het om in een ontwerp dat bij u past. Ook kunnen wij er een product van maken.  

 

In het atelier denken ze graag met je mee om de meest originele exemplaren te maken waarmee je uitblinkt. Je kunt zo indruk maken. Een eigen stijl valt op en blijft hangen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan relatiegeschenken of verkoop in een winkel of online.

 

Textiel bedrukken kan ook met een print uit ons eigen assortiment. Voor meer informatie kan je op onze website kijken en uiteraard kan je met ons contact opnemen voor meer informatie