Een inbraak werend deurslot

deurslot kopen

Je wilt een Deurslot kopen. Waarom koop je een deurslot? Omdat je ongenode gasten buiten de deur wilt houden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat dieven jouw woning binnendringen en op zoek gaan naar waardevolle spullen. Het is daarom noodzakelijk om een deurslot te kopen van goede kwaliteit. Een deurslot van goede kwaliteit is inbraak werend. Inbrekers worden dus buiten de deur gehouden.

Koop een SKG-goedgekeurd slot

Natuurlijk wil je zeker weten dat je een deurslot koopt van hoge kwaliteit. Daarom koop je een SKG-goedgekeurd slot. Die sloten zijn namelijk door een onafhankelijke stichting getest. Vervolgens heeft men aan het slot twee of drie sterren toegekend. Een SKG-goedgekeurd slot met twee sterren biedt zeker een goede bescherming tegen inbraak. Een SKG-goedgekeurd slot met drie sterren is echter nog veiliger, want dit slot is voorzien van innovatieve technieken. Inbrekers kunnen vaak gebruikte, brute inbraaktechnieken niet met succes op een slot met drie sterren toepassen. Een deurslot met drie sterren is dus een slot van de allerhoogste kwaliteit.

Koop een cilinderslot

Wil je voorkomen dat inbrekers jouw huis binnendringen? Je kunt dan overwegen om alle sloten in jouw woning te vervangen door nieuwe, veiliger sloten. Aangeraden wordt om dan te kiezen voor een cilinderslot. Bestel je een cilinderslot? Dan worden er meerdere identieke exemplaren geleverd. Je kunt dan alle sloten in jouw woning met één sleutel openen. Dat is natuurlijk heel handig. Je bent dan ook verlost van de dikke sleutelbos.

Koop een deurslot met een genummerde sleutel

Aangeraden wordt om een deurslot met een genummerde sleutel te kopen. Waarom? Omdat een genummerde sleutel niet zomaar kan worden nagemaakt. Waarom niet? Omdat er dan eerst een speciale identificatiecode moet worden overlegd. Er worden dus alleen extra sleutels bijgemaakt als de juiste identificatiecode kan worden overlegd. Zo wordt voorkomen dat iemand met kwade bedoelingen de sleutel kan laten namaken. Het kiezen voor een deurslot met een genummerde sleutel zorgt dus voor een stukje extra veiligheid