Burn out Rotterdom verhelpen

We leven in een moderne maar zeer vluchtige maatschappij waarin alles snel moet gebeuren. Stress is in deze tijd steeds meer aanwezig. We rennen maar en doen er alles aan om de schotels in de lucht te houden maar daarbij verliezen we ons eigen ik. We leven in zo’n enorme druk en dat gaat ten koste van onze gezondheid. Stijve schouders en rugklachten is bij de meeste mensen dagelijks aanwezig. De meeste mensen zijn vermoeid en hebben geen fut om iets actiefs te ondernemen. Dit gaat ook ten kosten van onze mentale toestand en we raken compleet uit balans en krijgen een burn out. Daarnaast kunnen emotionele gebeurtenissen of voedselintolerantie of een allergie ook een oorzaak zijn waardoor je uit balans bent geraakt. Herkent u zich hierin? Burn out Rotterdam kan er voor zorgen dat u weer in balans komt.

 

Wat is Kinesiologie

Kinesiologie is een complementaire geneeskunde waarbij de focus ligt op het herstel van de balans. Er wordt gebruik gemaakt van een spiertest om op te sporen wat de oorzaken zijn van je klachten. Er worden geen apparaten gebruikt en ook geen medicatie. De spiertest is pijnloos. Vaak zijn het mentale vraagstukken en door middel van het bewust worden van de oorzaken van de klachten. Wanneer deze oorzaken zijn opgespoord dan wordt er samen met jou een herstel techniek bekeken die het beste bij je past. Het doel is om jouw lichaam weer zo goed mogelijk in balans te brengen. Burn out Rotterdam zal door middel van Kinesiologie het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent in Burn out Rotterdam kun je via de site een afspraak maken voor een intakegesprek. Er wordt uitgelegd wat Kinesiologie inhoudt. Dit gesprek duurt ongeveer 90 minuten zodat er genoeg tijd is om kennis te maken en de klachten te bespreken. Daarin wordt ook de medische voorgeschiedenis van de klacht besproken. Mochten er al eerdere doorgemaakte ziektes en therapieen in het verleden zijn geweest dan is het belangrijk dat dit allemaal in de intake gesprek wordt doorgenomen. Ook worden er o.a. basisstoffen zoals vitamines en mineralen getest en zal je kennis maken met de spiertesten. Op deze manier kan er naar een juiste een plan van aanpak gezocht worden. Ook worden er oefeningen meegegeven die je lichaam versterken en u weer in balans krijgt. 

De duur van de behandeling is sterk afhankelijk van de klachten.

Voor meer informatie over Burn out Rotterdam kan je kijken op de website.